If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA vysvětlují, proč nejen ze Star Wars Battlefront předvedli jen raný prototyp

UPDATE: Šéf EA Peter Moore musel reagovat na kritiku, proč na včerejší E3 konferenci (záznam) nezvykle ukázali jen samé rané prototypy očekávaných her (nejen ze Star Wars Battlefront ale i z Mass Effect 4, Mirrors Edge či té nové adrenalinové značky od Criterionu), což všechny diváky u streamu i na E3 velmi zklamalo:

"Zacházíme se značkou Star Wars s velkým respektem, zčásti i kvůli tomu, že každý má zcela jasnou představu, jak by hra Battlefront měla vypadat. Obecně, všechny tyhle hry jsou tak obrovské, že bude trvat, než je správně dokončíme. Často jsme kritizováni za říkání termínů vydání moc dlouho v předstihu a lákání na hry, co ještě dlouho nebudou k dispozici. Nejsem fanouškem oznámení data a pak přepracování hry, aby se datum stihlo. Proto řekneme dobu vydání i u Star Wars Battlefront, až budeme připraveni," odpověděl Peter Moore pro IGN.

Připomínáme, že sedmá epizoda Star Wars přijde do kin až ve 2015, takže EA mají ještě dost času, aby hru stihli v podobné době. Letos budou mít velmi silný podzim i bez Battlefrontu, s BF Hardline, The Sims 4 či Dragon Age, takže ani více her nepotřebují stihnout letos. Lze proto tipovat, že všechny jmenované hry proto vyjdou nejdříve na podzim 2015, ne-li později.

Cover image for YouTube videoStar Wars Battlefront | Official Trailer | E3 2014

Původní zpráva z pondělí večer - DICE se vypravili do původních lokací, kde se natáčely filmové Star Wars, aby zachytili atmosféru místa a co nejvíce se mu přiblížili.

"Disponujeme úzkou spoluprací s LucasArts a jednou z nejlepších technologií v herní branži, abychom mohli vytvořit výjimečnou hru," praví v novém deníčku.

Šéf EA Andrew Wilson tvrdí, že jsou pro ně hráči na prvním místě, což po BF4 může znít zvláštně, a ještě si sám zatleskal.

Více se o Star Wars Battlefront dozvíme až na jaře 2015. Zatím jsme viděli ikonickou honičku na kluzácích v hustém lese na jedné z planet z Hvězdných válek z teprve rané verze hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments