Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další informace, co čekat od Uncharted 4: A Thief's End

Má jít více o postavy než o akci alá The Last of Us.

UPDATE: Na E3 konferenci Sony jsme viděli z Uncharted 4: A Thief's End pouze krátkou teaser ukázku s next-gen verzí Nathana Draka, který by měl mít ve hře dvojnásobný počet polygonů, než měl Joel z The Last of Us na PS3.

Neil Druckmann a Bruce Straley, kteří dříve pracovali právě na The Last of Us a na Uncharted 4 byli převedeni, když odešlo několik klíčových lidí z Naughty Dog, ale konečně řekli také pár informací o samotné hře.

E3 2014 trailer Uncharted 4

"Při práci na The Last of Us jsme se snažili o realismus a museli jsme se mírnit. Když jsme se vrátili k Uncharted, radovali jsme se, že se tu dá zase skákat!" říká Bruce Straley. "Při práci na Uncharted jsme vymýšleli ty velké epické akční scény a když jsme pak přešli na The Last of Us, museli jsme je dělat realističtější, intimnější a musely nějak sloužit příběhu," dodává k tomu Neil Druckmann.

Při práci na The Last of Us se tedy poučili ve vývoji postav a právě to si prý berou do Uncharted 4. Pořád to má být epicky akční hra, ale vše má mít nějaký smysl a důvod a posouvat někam postavy.

PS4 jim také otevřela dveře a mají větší svobodu. "Neustále vzpomínáme, když jsme dělali na prvním Uncharted a říkáme si: 'Pamatuješ, jak jsme nic takového dřív vůbec nemohli udělat?'" Důležitější je ale pro ně hratelnost a příběh. "Bez toho je celkem jedno, jak pěkně hra vypadá," vysvětluje Neil Druckmann.

Původní zpráva z úterý - Podle oficiálního PlayStation blogu bude Uncharted 4 v rozlišení 1080p a běžet má v 60 snímcích za sekundu.

Datum vydání stanoveno na rok 2015. V Uncharted 4: A Thief's End bude Nathan Drake zkoušet, jaké to je, když se ocitne zpět ve světě zlodějů. Vypraví se na cestu kolem celého světa při pátrání po historické konspiraci stojící za proslulým pokladem pirátů. Podle Sony to má být jeho dosud největší dobrodružství, test jeho fyzičky a v neposlední řadě se bude muset rozhodnout, co je ochoten obětovat, aby zachránil své nejbližší.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments