If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tales from the Borderlands se odehrává po Borderlands 2

Zabývá se vakuem.

Proč se Telltale rozhodli udělat hru ve světě Borderlands, když většinou dělají hry postavené na příběhu? Jednak proto, že doposud dělali spíše vážné hry a v Borderlands je hodně humoru. A pak také proto, že zjistili, že Gearbox má svět Borderlands velmi detailně zmapovaný, ale nikdy ho pořádně nevyužili.

A právě v tuhle chvíli přichází Telltale, aby v Tales from the Borderlands tu sbírku příběhů a zajímavých postav pořádně využili lépe, než se tak dá učinit v FPS hře.

Tales From The Borderlands - VGX trailer

Tales from the Borderlands se odehrává po událostech v Borderlands 2 a zabývá se vakuem, které vzniklo po smrti hlavního záporáka za dvojky. Všichni ho chtějí nahradit včetně jednoho z hlavních hrdinů Tales, Rhyse.

Jak už bylo dříve známo, hrát budete za dvě postavy. Jednak za Rhyse, ale také za Fionu, která se snaží vydělat poslední peníze. Celý příběh je vyprávěn pomocí flashbacků, kde oba popisují, jak se dostali k momentu, ve který hra začíná.

Na E3 novinářům ukazují zhruba 30 minut hraní a jde podle všeho o klasickou adventuru od Telltale, která díky vizuální stránce, zajímavým postavám a humoru s Borderlands světem prostě funguje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tales from the Borderlands

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments