Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nextgen verze NHL 15 v češtině a první video z hraní

+ pracné srovnání E3 traileru s NHL 14 na oldgenu.

Vlastní zpráva - Jestli se dá nějak definovat současná strategie EA, tak je to nepředvídatelnost. Zatímco u FIFA 15 bude lokalizace v nextgen/PC verzích chybět, u hokeje to bude zase úplně jinak.

Eurogamer se dnes dozvěděl, že NHL 15 bude obsahovat české titulky (nikoli komentář) na všech existujících platformách, tedy na PS4, Xbox One, Xbox 360 i PS3 (pozn.: verze pro PC nebude, její výskyt v některých E3 materiálech byl omyl).

"Půjde o jedinou hru od EA, která bude takto brzy lokalizována na nextgen platformách," oznámil obchodním partnerům Farid Dilmaghani z distribuční společnosti ABC Data. Patrně to souvisí s přechodem na nový Ignite engine a převratnými změnami v letošním ročníku ve verzích pro PS4/X1 (viz preview).

Ty ostatně můžete sami omrknout v určitě dost pracném fanouškovském srovnání pondělního NHL 15 E3 traileru s těmi samými scénami na ledě z NHL 14:

Watch on YouTube

Venku už je i neoficiální nahrávka dvou minut z hraní NHL 15, nabízející vůbec první pohled na vlající dresy a nově zpracované hokejové haly:

Watch on YouTube

NHL 15 u nás vyjde už 11. září (předobjednávka), ačkoli na PS4/X1 nebude kompletní. Producent EA Canada totiž na E3 prozradil, že Anniversary mód bude pouze v PS3/X360 verzích. Zdůvodnil to původním vznikem tohoto režimu k oslavě výročí série. Jde i o uvažování tvůrců, kdo si vlastně koupí hru pro staré konzole, resp. kdo ještě nepřešel na ty nové - spíš příležitostní hráči, pro něž je prý tento rychlý retro styl hraní vhodnější než pro hardcore fanoušky hrající ho jen z nostalgie.

Ještě dva nové obrázky od EA:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NHL 15

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments