Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ubisoft: Assassin's Creed Unity má silné ženské postavy, jen za ně nejde hrát

Snaží se uhasit PR neštěstí.

Na internetu se v poslední době dost řeší výmluva Ubisoftu na to, proč nebude možné hrát v kooperaci Assassin's Creed Unity za ženskou postavu. První vyjádření mluvilo o tom, že na to jednoduše nebyl čas. Teď se snaží PR neštěstí trochu žehlit.

Říkají teď, že ve hře bude hned několik "velmi silných ženských postav", jenom že žádná z nich nebude hratelná. Neustále se ale vymlouvají na to, že ženské hratelné postavy byly v plánu až do poslední doby, ale nakonec se rozhodli tento plán zavrhnout, protože by museli předělávat nové animace nebo nové kostýmy a zabralo by to čas.

Konečně je také napadlo vytáhnout kartu příběhu, kterou měli ostatně použít už od začátku. "Assassin's Creed Unity je zaměřeno na příběh Arna, hlavní postavy, za kterého hrají všichni. Ať hrajete sami nebo s ostatními, vy vždy hrajete za Arna."

Na celou věc docela zajímavě zareagoval Jonathan Cooper na svém Twitteru, animátor z Naughty Dog, který dříve pracoval na Assassin's Creed 3 nebo Mass Effect 1 a Mass Effect 2:

"Podle mého odborného názoru by to zabralo jednomu animátorovi tak den nebo dva. Není třeba měnit 8000 animací. Změnit by se měly cykly běhání, chození a postávání. Zbytek je stejný pro stejná pohlaví. Stejně tak to bylo v Assassins Creed: Liberation nebo v případě ženské verze Sheparda."

Tříminutový CGI filmeček z AC: Unity

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments