If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Několik nových detailů o Halo: The Master Chief Collection pro Xbox One

Bohužel, na PC nebo Xbox 360 nevyjde.

343 Industries se podělili o několik detailů z oznámeného Halo: The Master Chief Collection, které obsahuje remasterované Halo, Halo 2 a pro Xbox One předělané Halo 3 a Halo 4.

Práce na kolekci začala před několika lety, ještě předtím, než šlo do prodeje Halo 4. The Master Chief Collection nebude jenom v krabicové verzi, ale také v digitální a v downloadu budou samozřejmě kromě her také stejné bonusy jako u krabicové verze - tedy série Halo: Nightfall od Ridleyho Scotta a přístup do bety Halo 5: Guardians.

U Halo titulů v kolekci už nebude oblíbený spectator mode, který je totiž nahrazen možností streamovat vaše hraní na Twitch. Komunitní manažer 343 Industries také prozradil, že hodně práce jim dává přepracovaný multiplayer v remasterovaném Halo 2, jelikož má běžet 1080p v 60 snímcích za sekundu a chtějí, aby hraní multiplayeru bylo stejné jako v době vydání Halo 2. Původně běžel multiplayer ve 30 snímcích za sekundu.

Multiplayerové mapy v Halo 3, Halo 4 a šest map z Halo 2 Anniversary mohou být modifikovány pro mód Forge, ale více informací o tom prozradí později. Také matchmaking nebude umožňovat připojování se do rozjetých her a Halo 4 bude obsahovat také všechny Spartan Ops mise.

Halo 2 Anniversary bude obsahovat i pár nových věcí, například "nové terminály, kde budou mít hráči možnost ponořit se hlouběji do vesmíru Halo a najít pár náznaků, o čem budou budoucí Halo hry".

Pokud jste milovníci splintscreenu a kooperace, všechny hry v sérii takto půjdou hrát. První Halo a Halo 2 umožňuje kooperaci ve dvou hráčích, trojka a čtyřka ve čtyřech hráčích (splitscreen jde vždy pouze pro dva).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo: The Master Chief Collection

Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments