Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hraný filmeček k vydání Company of Heroes 2: Western Front Armies

Samostatně spustitelný datadisk.

Sega dala na vědomí, že včera vypustila první velký (multiplayerový) přídavek k válečné RTS Company of Heroes 2 pod názvem The Western Front Armies. Dostupný je v ČR a na Slovensku i v krabici v profesionální české lokalizaci od Comgadu za doporučenou maloobchodní cenu 549 Kč.

Je samostatně spustitelný a vrátí vás na západní frontu, kde se nově dá hrát za americká vojska nebo za německé Oberkommando West. Obě armády představují pro nové hráče minimální vstupní bod do obrovské komunity Company of Heroes 2 pro více hráčů bez ohledu na to, jaký obsah už ze hry vlastní. Všichni hráči Company of Heroes 2 mohou bojovat v 31 mapách (a také ve více než 1000 mapách, které vytvořila komunita a které jsou dostupné na Steam Workshop), a to díky systému automatického vyhledávání protivníků.

Watch on YouTube

Rozšíření do hry více hráčů přidává Oberkommando West a americké oddíly, po nichž hráči od vydání Company of Heroes 2 nejvíce volali. Obě nové armády mají odlišné taktické možnosti, novou pěchotu, týmové zbraně, vozidla, schopnosti a vylepšení, které mohou předvést na osmi sezónních mapách pro více hráčů zasazených na západní frontu. Obě frakce byly pečlivě vyváženy, aby zajistily optimální hratelnost v kontextu již dříve vydaných armád. Oberkommando West - Technická zdatnost bojem zocelených Němců, kteří do pole vytáhli s jedněmi z nejpůsobivějších tanků své doby, se představuje v plné parádě. Oberkommando West je ničivé vojsko vybavené novou generací supertěžkých tanků, které se opakovaně vydávají do protiútoku vůči americké armádě, která je chce zatlačit zpět do srdce Německa. Americká vojska - Vyčerpaná americká vojska se probojovala hluboko do nepřátelského nitra Evropy a ženou před sebou německý válečný stroj. Tato armáda složená z civilních vojáků se utkala se zoceleným profesionálním vojskem s více než pětiletou zkušeností. Americké oddíly čelí tomu nejlepšímu, co může Německo nabídnout, a zoufale, leč neúnavně bojují, aby rozšířily čelní linie.

Read this next