Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 2. července

Babinec o E3, stěhování Warhorse, odbyt Spintires...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Po nedávné aktualizaci PS3 firmware už můžete se starou konzolí používat ovladač DualShock 4 (návod).

- Offroadové hry Spintires se za úvodních 18 dnů prodalo přes 100 tisíc kusů. Gratulujeme! Tvůrci společně s oslavnou ódou slíbili máknout na patchích a vylepšeních.

- Neúspěšná androidí konzole Ouya se snaží zachránit krk nabídnutím tzv. All-Access Pass s ročním přístupem k 800 podporovaným hrám za 60 dolarů.

- Samostatně dokoupitelný Kinect coby příslušenství k Xbox One by mohl stát zhruba 150 eur (4000 Kč), odhaduje zástupce Microsoftu. Čili bude asi dražší než stará generace Kinectu pro X360, který je k mání za 3000 Kč. Ve včerejším ceníku příslušenství Kinect chyběl.

- Warhorse se pomalu stěhují do nových větších kanceláří, proto se omlouvají, že neodpovídají na dotazy.

- The Last of Us: Remastered na PS4 s největší pravděpodobností poběží v těch vysněných 60 snímcích za vteřinu. Vyplývá to z vyjádření designéra Naughty Dog, který to považuje za zásadní přeměnu a nechtěl by se vracet zpět (k běžným 30fps).

- Podle analytické firmy utratila Sony v první polovině roku za TV reklamu na PlayStation 4 v USA o 70 procent více peněz než Microsoft na Xbox One.

- CliffyB (ex-Epic) už poněkolikáté oficiálně ohlásil návrat z herního důchodu: jeho nové aktivity nám hodlá sdělit v příštích dnech.

- Baty s Bětkou se vrátily z E3 v Los Angeles a v jejich hodinovém babském pokecu se tak dozvíte, který trailer výstavy byl dle nich nejlepší, který naopak za moc nestál, kdo měl z celé E3 nejkrásnější zadek a taky se budou drbat herní společnosti:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments