Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení DOOM 4 se skryje před internetem

Bethesda zklamala.

Za dva týdny odteď, přesně 15. - 17. července, proběhne v americkém Dallasu fanouškovská akce QuakeCon. Pokud pomalu začínáte zatemňovat pokojík a vyzdobovat ho dekoračními předměty či figurkami z legendární série od id Softu, abyste se na tuto zlomovou událost po tolika letech náležitě připravili, asi budete zklamáni.

Bethesda dnes dala na vědomí, že slibované odhalení DOOM 4 během slavnostního úvodu QuakeConu bude exkluzivní záležitostí jen pro návštěvníky na místě. Čili žádný internetový stream, maximálně tak tweety od očitých svědků nebo pokoutně pořízené fotky mobilem a shakycam nahrávky - pěkně postaru v duchu této oldschoolové značky.

"Budeme toho mít hodně dalšího k ukázání všem později, ale chceme něčím speciálním odměnit úžasnou komunitu okolo QuakeConu a podporovatele id Softu, kteří jsou s námi už dvacet let," vysvětlila toto vesměs logické rozhodnutí Bethesda.

DOOM 4 tak naživo uvidí jen ti, kteří za QuakeCon zaplatili zdražené vstupné v rozmezí od 50 do 170 dolarů. Značný rozdíl oproti červnovému veletrhu E3, kdy veškerá dema byla ihned k shlédnutí na internetu a z vyslaných reportérů se tím pádem stali jen otročtí přepisovači toho, co jste sami dávno spatřili. To u DOOM 4 to bude jiné kafe a kdo ho osobně zažije, může se pak vytahovat před kamarády.

Teaser DOOM 4 z června

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

DOOM 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments