If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Podrobný popis přídavku The Strain pro Wildstar

Výzdoba obydlí či nakažené vznášedlo.

Červnová onlinovka Wildstar od NCSoftu a Carbine Studios (její recenze už brzy) dostala po měsíci první z pravidelných větších obsahových přídavků s názvem The Strain. Domácí distributor Comgad proto podrobně přiblížil, co všechno přináší.

The Strain je prudce nakažlivá biologická anomálie zrozená v hlubinách záhadné eldanské laboratoře, která se začala šířit po celé planetě Nexus. Dokáže proměnit životní formy v děsivé zmutované hrůzy, a tudíž jde o nepředstavitelně nebezpečnou hrozbu. Všechny pokusy o boj s touto morovou ránou se setkaly s nezdarem. Má to něco společného s tím, co se stalo Eldanům? A má vesmír šanci na záchranu, nebo už je pozdě?

V přídavku The Strain hráči získají možnost proměnit svá obydlí do děsivě elegantních příbytků pomocí doplňků, jako je třeba vana s tesáky, obrovské infikované oční nervy, ohavné fialové trny a další různé hrůznosti. Navíc budou dostupné nové položky pro bydlení, a to včetně rohožky ve tvaru chřtánu pro nevítané hosty a laboratoře pro podobu fágů. A jestli vaše postava pořád ještě nebude dost děsivá, můžete vylepšit svůj šatník o prohnilou kolekci tím, že budete sbírat nové ohavné kostýmy. Dostupná budou i nová barviva a nové vznášedlo.

Cover image for YouTube videoWildStar DevSpeak - Strain

Kompletní výčet obsahu aktualizace:

Cover image for YouTube videoWildStar - filmeček - STRAIN ULTRA DROP

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wildstar

PC

Related topics
PC
About the Author

Redakce

Contributor

Comments