Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Forza Horizon 2 s osobní digitální asistentkou

Ale bez příběhové kampaně.

Microsoftu se povedlo vymyslet, jak zahrnout jinak v podstatě už odepsaný Kinect do nadcházejících závodů Forza Horizon 2 pro Xbox 360 a Xbox One. Hrou vás bude provázet digitální osobní asistentka jménem Anna.

"Pomůže vám s navigací ve hře a je velmi inteligentní, takže vám doporučí, co se dá dělat nebo poví shrnutí posledních událostí, když se k hraní vrátíte. Upozorní vás i v moment, kdy se vaši přátelé dostanou online," vysvětlil kreativní ředitel Turn 10 pro Examiner.

Podle něj jim Kinect poskytuje možnosti, které by jinak do hry zahrnout nemohli. Z toho vyplývá, že pokud si někdo pořídí model konzole bez Kinectu, nejspíš na Annu může zapomenout.

Čím však Horizon 2 zklame, je absence příběhové kampaně, na rozdíl od prvního dílu, kde byla. Ve dvojce se bude vše spíš točit kolem Drivatarů a festivalů, které nahrazují tradiční hrdiny. Vyprávění si spíš vytvoříte sami se skutečnými lidmi při závodění.

"Jelikož však víme, že existuje spousta hráčů, kteří preferují hraní osamoceně, ve hře je robustní singleplayerový zážitek, jen bez toho příběhu," vysvětlil tvůrce. Forza Horizon 2 vyjde už koncem září a více o ní v preview a dřívějším zpravodajství s několika videi z hraní.

E3 trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 2

Xbox One, Xbox 360

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments