Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 7. července

Fanfilm Warhammer, tým Sniper Elite 3, World at War 2?

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Sniper Elite 3 s průměrem na Metacritic 66% vyrobil tým 100 lidí za 18 měsíců, postěžoval si šéf studia Rebellion, že se nemohou srovnávat s UbiSoftem, kde na jedné hře dělá 600 lidí po tři roky.

- A když už je o něm řeč, vězte, že UbiSoft Toronto momentálně kutí pět projektů, z nichž tři jsou tajné (ostatními Far Cry 4 a Assassins Creed Unity).

- Šeptá se o tom, že hry koupené na PlayStation Store možná budou přetáhnuty na streamovací službu PS Now, abyste tam měli přístup k těm, za které už jste jednou předtím zaplatili.

- Tajemná krabička Call of Duty: World at War 2 se vynořila na Amazonu - že by to byl díl na příští rok od studia Treyarch...?

- Beta Destiny nebude svázána NDA smlouvou, tzn. budete o ni moci volně hovořit a natáčet ji, ale nepůjde obchodovat se zbraněmi. Pozvánky do PS4 verze mají být rozeslány už tento týden.

- Pokud máte předobjednaného Zaklínače 3 z GOG.com, možná obdržíte pozvánku do uzavřené bety The Witcher Adventure Game, což je převod původně stolní hry na PC i mobily.

- Homefront 2 je v ohrožení: podle spekulací neplatila britská pobočka Cryteku zaměstnance, kvůli čemuž jich mnoho odchází a jedinou nadějí nyní má být případné odkoupení studia vydavatelem Deep Silver.

- Kandidát na finální verzi The Last of Us: Remastered pro PS4 se nachází v poslední fázi testování.

- Pouták na fanfilm The Lord Inquisitor ze světa Warhammer 40000 v CryEngine:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments