Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtvrthodina z Forza Horizon 2 za zavřenými dveřmi

Křižovatky, okolní provoz, stěrače, vinice...

Microsoft dovolil InsideSimRacing natočit celou E3 předváděčku Forza Horizon 2 i s komentářem. Za stírání stěračů a pohledu zpoza volantu se závod odehrává podél skalnatého středomořském pobřeží i typickou vnitrozemskou krajinou s kamennými zídkami u vinic jako ve skutečné Itálii nebo ve Francii, kde je také potřeba vyhýbat se běžnému provozu na silnici.

Watch on YouTube

Vývojář hodně mluví o funkci Drivatar: když máte kamaráda, který hraje mnohem více než vy, můžete jeho uloženou jízdu následovat a objevit ta samá tajemství či odemykatelné položky. Horizon 2 vás jinak bude odměňovat za styl jízdy tzv. scale body, které utratíte za některý z mnoho perků ovlivňujících váš zážitek či přístup k speciálním vozům. Takovým perkem je např. rychlocestování po rozsáhlé mapě, sdílení zisku (vyděláte si o čtvrtinu více za download vašeho tuningu či pomalování auta ostatními členy komunity) nebo XP everywhere, což vám poskytne zkušenosti ve volném režimu.

Díky trojnásobné rozloze oproti prvnímu dílu naplnili designéři herní svět spoustou obsahu a nic vám tak nebrání ve vyjetí ze silnice prakticky kdekoli. Ve videu si to konkrétně hráč namířil napříč vinicí a během toho mu rychle naskakovaly zkušenostní body či různé bonusy za poškození auta. Těch bude v základní verzi přes 200 a všechny si budete moci pořádně prohlédnout v showroomu.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 2

Xbox One, Xbox 360

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments