If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 9. července

BioShock jako Final Fantasy, postava Gears of War, slevy...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Startovní PS4 exkluzivita Killzone: Shadow Fall byla v ČR zlevněna na pouhých 599 Kč, stejně jako Knack. Značné slevy tento týden nabízí i Xbox, zejm. pro majitele Gold účtů, např. Titanfall, Dishonored či Zaklínač 2.

- Dabér Cole Train při vší radosti prokecl, že byl někým kontaktován, aby si zopakoval svou roli Augustus Cole pro další Gears of War. Když se to rozkřiklo, tak vše popřel.

- Kdyby před lety vznikla odnož BioShocku pro VITA, hrála by se podobně jako Final Fantasy Tactics a odehrávala by se v Rapture před jeho pádem, prozradil Ken Levine. Nicméně 2K a Sony se nedohodli, takže projekt je mrtvý (ve 2011 to s ním prý vypadalo lépe než dnes) a sám Levine ho udělat nemůže kvůli právům. Nějak takhle by bývala hra mohla vypadat (pouze fanouškovský artwork):

- Na podporu Oculus Rift v základním Alien: Isolation zatím zapomeňte: to předvedené novinářům byl jen prototyp, jehož zveřejnění se neplánuje ani se nyní nevyvíjí plná verze pro virtuální realitu.

- Obchod GameStop přitvrdí s exkluzivními DLC: nyní začíná spolupracovat s vývojáři AAA titulů mnohem dříve v cyklu, aby vymyslel a připravil ještě lákavější obsah pro jeho zákazníky.

- Tvůrci Borderlands: The Pre-Sequel nevyloučili případný port na PS4/X1: "Pokud fanoušci řeknou, že by si hru rádi zahráli i na nextgenu, budeme o tom uvažovat."

- Během pár dnů vyleze červencová aktualizace systému Xbox One, se snazším přechodem na achievementy a navigací v menu.

Cover image for YouTube videoAchievement Snap

- Vedle rybaření chystají Dovetail Games na Unreal Engine 4 také nový vlakový simulátor ze série Rail Simulator, někdy na rok 2015, ale nezanevřou ani na komunitu na starém enginu.

- Sony Online si zaregistrovali názvy The Darkened Sea a Altar of Malice.

- Korejská mobilní hra Blade, která je jedničkou v žebříčku těch nejvíce vydělávajících, dost okatě vykradla reklamu na Dark Souls 2 v metru:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments