Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem, čtvrtek 17. července

Alien bez zabití, průzkum o Mass Effect 4, osobnosti do Divinity, nebátí se digitálu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Bylo znovu potvrzeno, že celé Alien: Isolation půjde dohrát bez jediného výstřelu a bez zabití jediného nepřátele. Prý to nebude taková velká výzva, jak to vypadá, nýbrž něco přirozeného, co by postava v takové hře udělala. Ripleyová a spol. by prý také nikdy nezabili žádného jiného civilistu, pokud by jim překážel v cestě k vypínači.

- "Pomozte nám, aby příští díl Mass Effect byl tím dosud nejlepším. Oceníme, pokud vyplníte tuto malou anketu," vyzval producent hry z BioWare fanoušky a krátce poté poděkoval za ohromnou odezvu, kterou se prý bude probírat ještě měsíce.

- Brzy mají být zavedeny digitální předobjednávky na Xbox One, tvrdí Insomniac v posledním videu ze Sunset Overdrive, kterého se budou rovněž týkat.

- Vyšel první patch pro hardcore RPG Divinity Original Sin, vedle opravy řady chyb přináší nové AI Personalities, takže při vytváření postavy si některý typ osobnosti vyberete a od něj se pak budou odvíjet volby v dialozích u vašeho společníka.

- Spekuluje se, že Microsoft brzy oznámí největší propouštění zaměstnanců za posledních pět let, údajně tisíce lidí, což prý souvisí s integrací firmy Nokia a dotknout se má i marketingového oddělení Xboxu.

- Naopak studio Volition prý nabírá sto nových vývojářů, což naznačuje rozjetí práce na Saints Row 5 na plné obrázky. Minulý díl je nyní ve výprodeji na Xzone za 699 Kč pro konzole, vedle řady jiných slev na hry od Cenegy, jako je Batman Arkham Origins za 499 Kč či Thief za shodnou cenu.

- Někdo na Redditu natočil modifikované Crysis 2 hrané z third-person perspektivy, kde chybí model hrdiny.

- PC Gamer vyhlásil patnáct nejlepších uživatelských singleplayerových misí do Arma 3.

- Kompletní série pěti epizod The Wolf Among Us vyjde v zahraničí ještě letos i v krabicích pro PS3, PS4, X360 i X1, potvrdili Telltale.

- Na americkém PlayStation Store se dá sehnat MGS 5: Ground Zeroes společně s Peace Walker HD za dvacet dolarů. V Evropě zase spadla cena digitálního bundlu Call of Duty Ghosts se Season Pass na 70 eur u PS3 verze, resp. o deset více u PS4 verze.

- Prezident amerického řetězce GameStop tvrdí, že se vůbec nebojí digitální distribuce: argumentuje tím, že většina jejich digitálních tržeb pochází z prodejů v kamenných obchodech i z faktu, že 70 procent Season Passů pro hry UbiSoftu se prý prodalo v tradičních kamenných obchodech, nikoli přes internet.

- Pokud po politice UbiSoftu patříte mezi odpůrce předobjednávkových DLC či dárků, kvůli nimž nikdy nejde mít hru kompletní, Warner Bros vás u LEGO Batman 3 asi nepotěší: rozdělil tyto předměty hned mezi šestici amerických obchodů.

- Video z hraní BF4 Dragons Teeth:

Watch on YouTube

Read this next