If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 18. července

Životnost Xbox One, film Uncharted, změny v BF Hardline, o revoluci v češtině...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Xbox One bude žít stejně dlouho jako Xbox 360, tvrdí šéf marketingu z britského Microsoftu. Podle něj teprve čas ukáže, jak je na tom, stačí se prý podívat na X360, který je devět let starý a stále prý velmi silný.

- Film Uncharted se má začít natáčet v příštím roce a "vzít si ty nejlepší věci z prvního dílu hry a na nich stavět". Scenář už je prý hotov, řekl režisér Seth Gordon. Na snímku se dělá od roku 2008, ale dal si mezitím pauzu kvůli personální rošádě.

- Deset nejžádanějších prvků do Battlefield Hardline na základě ohlasů komunity bety zveřejnili Visceral Games. Testeři nejčastěji chtějí zredukovat frekvenci výbušnin, vybalancovat třídu mechanika, překopat HUD, upravit obrazovku pro přizpůsobení postavy, mít herní svět interaktivnější či aby jednotlivá kola trvala delší dobu.

- Česky otitulkovaný trailer o revoluci v Assassins Creed Unity od ConQuestu:

Cover image for YouTube videoAssassins Creed Unity Trailer: Poznejte Revoluci

- DICE chtějí, aby Star Wars Battlefront byla nejlepší hra ze světa Hvězdných válek, co byla kdy vytvořena, prý to je opravdu speciální projekt, ve kterém se promítá jejich láska vůči této značce, protože ta si prý nic jiného nezaslouží.

- The Elder Scrolls Online už jde zakoupit i ze Steamu, kde je v souvislosti s QuakeConem o 50% levněji, zhruba za 750 Kč, což je stejně jako u nás nyní stojí krabicovka. Pomůže to, aby TESO hrálo více lidí než starý dobrý Skyrim? Viz statistiky za červen, kdy zaznamenal silný start Wildstar (na 6. místě), jehož recenzi publikujeme konečně o tomto víkendu.

- To volitelné zamknutí snímkování na 30fps v The Last of Us Remastered na PS4 není kvůli tomu, že by 60 fps mělo nějaké potíže, nýbrž protože si to prý mnoho hráčů přálo, aby měli ten samý zážitek jako na PS3.

- Krabicovka The Banner Saga přijde do zahraničních obchodů 25. července a v této sběratelce od Sold Out Sales & Marketing Limited najdete i soundtrack či vikingský balíček.

- Hudbu pro NBA 2K15 vybral Pharrell Williams a snažil se o pestré skladby, které budou hráče motivovat a které se hodí k dění na palubovce.

- Plakát na Sunset Overdrive, který vznikl ve spolupráci mezi Insomniac a designovou firmou Mondo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments