If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyhlášení soutěže o přístup do PS4 bety Destiny

Tady jsou jména výherců.

Aktualizace 20.8. 18:00 - Protože nás baví dělat vám radost, kód do PS4 bety Destiny získávají následující čtenáři, kteří ho už dostali do emailu, na který jsou zaregistrováni zde na EG: Mkmm, Unmar, Kody23, MADVOR, MartyTheKing, ufoonek, michalgolas, elmania, Dextercz, Eversman57, Seventyone, Risozl, ThugSoldier07, gelet80778, risha003, Richieeuro, wotchi, TOMAGERO, michaelvicha, martin151, jayVraga, Igiss, kovaricekjakub, perula, JirkaBruss, Rammzan, darkboban, ltr33, dolphin999, bagipyco. Přejeme všem hezkou zábavu a na shledanou u nějaké příští soutěže.

Původní zpráva z pátku - Eurogamer ve spolupráci s distributorem ABC Data rozdává žhavý matroš, kterým nemůže být nic jiného než hra týdne a pravděpodobně i celých prázdnin. Od včerejšího večera se o ni mluví snad úplně všude a zařídíla i dočasnou nedostupnost PlayStation Store (viz i naše nahrávky z různých misí).

"Ušli ohromný kus cesty od alfy. Má to atmosféru jako Halo, hraje se to jako Halo, je to krásný jako Halo (Reach/4), ale má to hloubku MMO. Jsem nadšený!"

Martin Zavřel, Eurogamer

Ano, máme pro vás 30 vstupenek do PS4 bety onlinovky Destiny od slavného studia Bungie a Activision, jedné z nejdražších her všech dob, kam se jinak dalo dostat jen závaznou objednávkou (momentálně tuto soutěž jinde v ČR nenajdete).

Co udělat, abyste jeden klíč ukořistili pro sebe a vypravili se do nekonečného vesmíru po boku ostatních živých hráčů v obsahem našlapané betě této FPS, která připomíná Borderlands a těží z úplně nového enginu i serverové infrastruktury? (dojmy z alfy)

Stačí napsat do komentářů pod tento článek, proč právě vy byste měli být tím, kdo Destiny zdarma proklepne dlouho v předstihu před zářijovým vydáním. Podmínkou je samozřejmě vlastnit konzoli PlayStation 4 (xboxová beta začne v půlce příštího týdne).

Výherce vybereme (oznámíme) ještě během tohoto víkendu a pak všem ihned rozešleme do emailu klíč, aby brzy mohli začít hrát (betatest trvá jen do 27. července) - třeba s redaktorem EG Martinem Zavřelem, který vás aktuálně namlsá vytípanými parádními screenshoty z PS4 bety, kterou si můžete užít i vy:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments