If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 22. července

Databáze domácích her, odbočka Assassina, demo s atmosférou H.R. Gigera, prachovka k Wii U...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Vývojáři všech zemí, spojte se, vyzval Lukáš Macura ze Cinemaxu a založil databázi DevelopedInCzech.com s 537 českými a slovenskými hrami od 122 vývojářů (zatím pouze jejich názvy, bez popisků apod).

- Assassins Creed dostal další odbočku pro mobily od studia PlayNext - jmenuje se Memories a žánrově jde o F2P karetní bojovou hru, která už pro iOS v některých regionech potichu vyšla (soft launch). Skloubila v sobě několik epoch historie, od koloniální Ameriky po renesanční Itálii až po některé novější, když zahrnuje singleplayerovou kampaň i kompetitivní mulťák až pro 40 lidí (bitvy 20 na 20).

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Memories - iOS / Android - HD (Sneak Peek) Gameplay Trailer

- Honza Jirkovský z Keen Software House upozornil na aktuální demo nezávislé hry Tormentum Dark Sorrow: "Užasná atmosféra, hudba i vizuály. Trochu jako Faunův labyrint nebo H.R. Giger, ale přesto původní, osobité a stylové."

- Mocný mág v družině může převrátit misky vah bitvy ve váš prospěch, upozornila facebooková stránka Dragon Age a nabídla tři možnosti:

- Satirický mod do Civilization 5 dovoluje zneužívat přistěhovalce pro přípravu fotbalového šampionátu: jeho autor tím chce upozornit na to, že v oficiálních sprotovních hrách od EA/FIFA chybí skandály, korupce a všechny problémy okolo organizace sportovního svátku.

- V The Division budete moci prozkoumat úplně celý New York, od metra až po střechy, slíbil UbiSoft při repostnutí staršího artworku.

- Inspirace pro herní obchody, které už neví, jaké dárky k hrám by vymyslely: Amazon dává k Bayonetta 2 utěrku s motivem ze hry - možná aby si lidé mohli setřít prach ze zastrčeného Wii U? ;)

- A mimochodem, viděli jste už tu uteklou nahrávka z nového Dooma?

Cover image for YouTube videoDoom First Person Shooter Scene

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments