If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Každá planeta Destiny pouze s jedinou mapou

Jak to Bungie vysvětlují?

Všeobecně sdílené nadšení z betatestu této sci-fi onlinovky zchladil komunitní manažer přímo z Bungie, když mu v živém vysílání utekla negativní informace, o níž se dosud nevědělo.

Každá planeta v Destiny podle něj bude obsahovat pouze jednu destinaci, což chápejte jako ekvivalent slova mapa, tak tomu v tomto studiu říkají. Souviselo to s jen párhodinovým zpřístupněním Měsíce v betě, prý jedné z těch menších map.

Olej do ohně přilil ještě dalším komentářem, že Bungie už odhalili veřejnosti úplně všechno, co najde v zářijové základní verzi Destiny. Jinými slovy, toho obsahu nemusí být moc, aby nemuselo dojít k odsunu, ale zase bude průběžně přibývat v datadiscích atd., jako to je běžné u žánru MMO.

Pokud uvěříte různým nadšencům z Redditu, kteří se pohrabali v souborech bety, mělo by jít přibližně o 22 příběhových misí, 11 Crucible map, 6 Strike misí, 4 oblasti k prozkoumání a 1 raid.

Samozřejmě nejde o nic potvrzeného, ale následné stanovisko jiného komunitního manažera, který se snažil zachránit situaci, to vyloženě nepopřelo, takže to může být pravda:

"Destiny je vážně velkou hrou, tou největší, jakou jsme v Bungie dosud vytvořili. Budete ji moci hrát po měsíce, roky a dokonce i dekády. Chceme se sami překonat v tom, jaký rozsah a šíři aktivit Destiny poskytne, což se týká jak základní verze, tak budoucí podpory. Když nám zachováte přízeň a budete hrát měsíce po spuštění, vždy ve hře najdete něco lákavého, ať už půjde o nový obsah nebo nové aktivity, o nichž jsme dosud vůbec nemluvili," hasí požár Eric 'Urk' Osborne.

Jako argument ještě přihodil, že Halo také dlouho po vydání podporovali a že k Destiny přistupují stejně jako k televiznímu programu, který bude neustále přinášet něco nového, nikoli jako k filmu, který shlédnete a jdete domů. "Osmý level postavy v betě nebyl nic, sotva jste se dostali pod povrch, přesto to opravdu vysoký počet hráčů zabavilo," dodal na závěr.

Video o betě Destiny

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments