If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce Battlefield Hardline zlehčuje odklad

A také prozradil info o singleplayeru.

Tvůrce Battlefield Hardline se ještě znovu vrátil k odkladu na zimu příštího roku, když před publikem na Comic-Conu prohlásil, že "skvělé hry dají zapomenout na odklady."

Současné hry se dle tohoto vývojáře ze studia Visceral čím dál více zvětšují a žijí delší dobu, ačkoli tvůrci přitom mají stále jen jeden pokus na jejich vydání. Za tato slova asi EA sklidí kritiku, když přímo vybízejí k narážce na Battlefield 4, kterému nestačilo ani několik pokusů, resp. patchů.

"Když se zamyslím nad hrami, které mi ukrojily hodně času, nevzpomínám si už zpětně, kdy vlastně vyšly a není to ani moc důležité, protože pokud jsou povedené, všechno ostatní to předčí," dodal tvůrce Hardline a má pravdu.

Z Comic-Conu jsme se také dozvěděli pár drobků o singleplayerové kampani: budete hrát za policistu jménem Nick, který byl zatčen poté, co se pokazil zátah na drogové dealery. Rozhodne se proto vydat tajně do podsvětí a spolupracovat s kriminálníky, aby očistil jeho jméno.

Nahlédneme tedy na události z obou stran, jak za policii, tak za zloděje. Nick se musí nejprve dostat z vězení a pak došlápnout na ty, kteří ho tam dostali. Scénárista si pochvaloval, že bude jen tenká hranice mezi dobrákem a záporňákem, takže musíte musíte vašeho zlosyna milovat, jako by šlo o kladného hrdinu.

EA si na dabing hlavních postav v singlu BF Hardline zajistili známé postavy z amerických TV seriálů i jiných her, více na Polygonu.

Starší uniklé video i o singlu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield Hardline

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments