Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení F1 2014 a F1 2015

Jak to bude s verzí pro nové konzole?

Codemasters dnes oficiálně ohlásili příští formule a vyjasnili ožehavou otázku, jak to bude s jejich cílovými platformami. Nejbližší hra F1 2014 vycházejcí 17. října bude opravdu pouze pro PC, PS3 a X360, jak naznačovaly obchody.

Ani majitelé konzolí PS4 a X1 však nepřijdou zkrátka, uklidňuje výrobce a nezvykle dlouho dopředu avizuje přespříští ročník F1 2015. Ten poprvé vznikne pro nextgen platformy a netradičně vyjde dříve než obvykle (zřejmě jaro - léto 2015?) a pak bude rozšiřován formou pravidelných aktualizací, které do hry během skutečné F1 sezony přidají odpovídající stáje a závodníky.

Ptáte se, co bude nového v F1 2014, zda ji má ještě cenu pořizovat, když už víme o dalším dílu? Codemasters vedle zohlednění prý zásadně změněných pravidel a omezení dle skutečnosti slibují nová turboauta, nové okruhy a nové pohyby řidičů.

Dále mluví o překopaném ovládání s gamepadem a novém hodnotícím systému, který ušije hru na míru vašim individuálním schopnostem, aby se zvýšila přístupnost širšímu publiku. Rozšíření se dočkají scénáře i kariéra, ačkoli to se zatím drží pod pokličkou.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

F1 2014

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments