Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 5. srpna

Bílý dům v The Crew, riskantní Deep Down, Mercury od Epicu, drahý vývoj her na Xbox One...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Microsoft oficiálně potvrdil bílý model Xbox One v bundlu se Sunset Overdrive, ale nic dalšího k tomu zatím nemá. Také pro Američany připravil nové balení s černou konzolí a hrou Madden NFL za 400 dolarů (detaily).

- EA si podle podmínek služby The Vault (EA Access) vyhrazují právo odstranit vaše hry z nabídky, čímž se zřejmě sami chrání při vypnutí služeb pro některé staré ročníky.

- Práce na The Last of Us Remastered urychlí vývoj Uncharted 4, řekli Naughty Dog, podle nichž by PS4 port TLOU většinu času běžel v 80fps, pokud by framerate nebyl uzamčený, ale bylo by to zbytečné vzhledem k tomu, že TV 80fps nevyrenderují.

- Dá se v The Crew vjet s autem do Bílého domu? IGN to vyzkoušeli a zjistili, že je celý oplocen.

Watch on YouTube

- Deep Down coby F2P bude risk, varuje Capcom (zůstávající v zisku díky úsporám) investory, protože to bude jeho prvotina na nextgenu.

- Ještě jednou Capcom: Dead Rising 3 na PC nepůjde na Steamu aktivovat z německé IP adresy.

- Vyrobit konverzi nezávislé hry pro Xbox One není vůbec levné: podle podrobného výpočtu jednoho vývojáře to vyjde na více než sto tisíc korun kvůli poplatkům za lokalizaci, ratingové organizaci či pojištěním.

- Nahrávka z ještě neohlášené third-person akce s monstry Mercury od čínského Epicu pro Xbox One:

Watch on YouTube

- Tržby vydavatele Sega na jaře klesly o polovinu, což přičítá nejistotě japonské ekonomiky, poklesu byznysu krabicových her a zvýšeným výdajům na reklamu.

- Zakroužkujte si datum 18. října, kdy bude na 24 hodin zdarma uvolněn první díl Payday.

- Je potvrzeno, že postavy a uložené pozice z PS3/X360 verzí Diablo 3 bude možné přenést do Ultimate Evil Edition na PS4 či X1, avšak nikoli mezi PlayStation a Xboxem. Funguje to tak, že provážete váš Battle.net účet s Gamertagem nebo PSN účtem, a o zbytek se už postará systém.

Read this next