Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 4 na PC je teď úplně zdarma

Na omezenou dobu, i Kingdoms of Amalur.

Jak nejlépe přesvědčit všechny pochybovače, že váš produkt už netrpí potížemi jako při startu, když slevy tolik nezabraly? Ujišťováním o nápravě a sliby na konferencích pro investory, nebo spíš bohulibými činy?

EA to už naplno došlo a rozjeli další, po zkušební verzi SimCity či kompletních The Sims 2 k downloadu v krátké době už několikátou iniciativu, aby si zlepšili reputaci u zákazníků. A také nevyhnutelně naštvali obchody, kde se ani ne rok stará hra dodnes prodává za 699 Kč.

V rámci akce Game Time na Originu, kde byl už předtím TitanFall, nyní poskytli všem plnou PC verzi Battlefield 4 zcela zdarma po dobu sedmi dnů, které se vám začnou počítat až od prvního spuštění hry, nabídka se však musí využít nejpozději do 14. srpna.

Není to tedy obdoba Plants vs Zombies a Wing Commander 3, kdy vám darované hry zůstanou natrvalo. Přesto jde o kompletní vojenskou akci z loňského října se singleplayerem i mulťákem až pro 64 lidí, chybí jen DLC. Pokud se vám vyzkoušení BF4 zalíbí a koupíte si ho (digitální deluxe edici aktuálně za 25 eur), přenesou se vám uložené pozice i postava.

Na podobném principu funguje jiná nová Game Time akce s Kingdoms of Amalur: Reckoning: toto starší fantasy RPG, kvůli kterému se táhnou soudní spory s věřiteli, si můžete vyzkoušet rovněž zcela zdarma, ale jen po dobu 48 hodin. Působí to jako evidentní příklon k většímu vnímání her coby služeb, které si pronajmete na určitou dobu, kdy je smíte hrát, viz i třeba PlayStation Now.

Zkušební verze Battlefield 4 byla již před pár měsíci k mání pro americké hráče na PlayStation a také nechybí v programu EA Access za pět dolarů, který je momentálně nejvýhodnější cestou, jak se ke hře dostat. Více o ní viz recenze singleplayeru nebo recenze multiplayeru ve stavu v listopadu 2013.

Startovní trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments