If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dishonored na PC a TitanFall legálně pro download

Nebo máte jiný program na víkend?

Zahladit zklamání z toho, že na Gamescomu nebyl oznámen druhý díl, jak se spekulovalo, přišla Bethesda.

Poskytla plnou PC verzi úspěšné steampunkové stealth akce Dishonored k vyzkoušení odteď až do konce víkendu. Stejně jako u včerejších Borderlands 2 je postup jednoduchý a zcela legální: stačí zabrousit na Steam a hrát.

Pokud tento klenot z roku 2012 od Arkane Studios nestihnete dohrát či pořádně prozkoumat a rádi byste v něm pokračovali příští týden, řešením je nákup hry zlevněné na přibližně sto korun. Tato akce navazuje na nabídnutí Dishonored X360 v rámci Xbox Games with Gold.

Videorecenze

Druhou možností, jak strávit ne úplně teplý prázdninový víkend, je vrácení se k TitanFall na PC. Ten EA znovu dali v plné verzi na 48 hodin k hraní zdarma, aby přilákali hráče, ať nejsou servery prázdné, ať sci-fi akce od Respawnu trochu ožije nebo ať se podpoření prodej DLC či Season Pass.

Podmínkou však zde je, že jste předtím nevyužili minulé akce před pár měsíci. Není úplně jasné, zda to jde obejít např. vytvořením nového účtu na Originu. Čas pro hraní začne běžet v moment prvního spuštění, čili nejste limitováni jen víkendem jako u Dishonored a Borderlands 2.

CGI filmeček

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dishonored

PS3, Xbox 360, PC

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author

Redakce

Contributor

Comments