If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámena Emperor edice Total War: Rome 2

S veškerými přídavky.

Pokud jste se stejně jako my už nedokázali vyznat v hromadě často i poměrně velkých DLC pro tuto historickou strategii, máme pro vás dobrou zprávu. Sega dnes odpoledne oznámila, že začátkem října vydá kompletní re-edici Total War: Rome 2. U nás ji uvede na trh opět Comgad s českými titulky a maloobchodní doporučenou cenou 949 Kč.

Emperor Edition v sobě obsahuje veškerý dosavadní bezplatný obsah, který zahrne rozsáhlé revize herních mechanismů a přidá rozšíření o zcela novou kampaň ,Imperátor Augustus'. Ta má nabídnout stovky hodin sandboxového hraní na nové mapě kampaně, která odráží geopolitické hranice války druhého triumvirátu. Hráči rozhodnou o výsledku obrovské občanské války, ve které o post prvního císaře římského soupeřili Oktaviánus, Markus Antonius a Lepidus.

Nejdůležitější je, že stávající hráči Rome 2 veškerý výše zmíněný obsah obdrží zdarma prostřednictvím automatické aktualizace v den vydání, která jim hru zdarma vylepší na Emperor Edition. Ta v sobě kromě všech aktualizací od data vydání (včetně integrace Twitch.tv, dotykového ovládání, nových frakcí, nových jednotek a nyní i verze pro Mac) obsahuje také zlepšený systém politiky, přepracovaný řetěz budov, lépe vyvážené bitvy a zlepšenou grafiku, a to jak v boji, tak v kampani.

Cover image for YouTube videoRally Point – Episode 21: ROME II Emperor Edition Unveiled

Mike Simpson, kreativní ředitel týmu Total War, řekl: „ROME II byl naší dosud nejambicióznější hrou. Vidíme, že hráčů hraje víc a hrají déle než jakoukoliv jinou hru ze série Total War. Ale zpětnou vazbu od našich hráčů bereme velmi vážně. Prostřednictvím mnoha vylepšení a bezplatného obsahu, které jsme představili od vydání ROME II, jsme usilovně pracovali na tom, abychom dostáli jejich požadavkům. Chtěli jsme, aby se na Emperor Edition vzpomínalo jako na jednu z našich nejlepších her."

Vývoj Emperor Edition vedl Jack Lusted, hlavní vývojář týmu pro nový obsah v Creative Assembly. „Pomocí kampaně Imeprátor Augustus jsme chtěli znovu oživit rozsáhlou občanskou válku, která vypukla po vraždě Julia Caesara," řekl Lusted. „Můžete se kampaně zhostit jako libovolná římská či neřímská frakce, a to poprvé včetně Arménie. Naším cílem bylo představit titánský boj o moc, který vedl k tomu, že se prvním císařem Říma stal Oktaviánus. Je to velmi epická kampaň a je skvělé, že ji můžeme poskytnout stávajícím hráčům ROME II zadarmo jako poděkování za jejich podporu."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Total War: Rome II

Video Game

Related topics
PC
About the Author

Redakce

Contributor

Comments