If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Žádné Saints Row 5, jen samostatné rozšíření a remake čtyřky

Detaily z oznámení + nahrávka.

Aby si ukousli aspoň ždibec z koláče tržeb na nových konzolích a aby ukátili čekání na další díl, který není zdaleka připraven, uchýlili se Deep Silver stejně jako u Metro k něčemu, co mnozí hráči nevidí rádi, protože jsou tím poslední dobou přehlceni až unaveni. Poznávacím znamením téhle generace totiž jednoznačně jsou samé recyklace.

Namísto předpokládaného plnohodnotného pátého dílu oznámili na veletrhu PAX Prime pouze takový mezi-díl Saints Row a také remake čtyřky pro nové konzole, což se zdůvodňuje přáním fanoušků této hodně ulítlé série. Obojí vyjde 30. ledna příštího roku.

Gat Out of Hell (není překlep) pro PC, PS3 a X360 bude samostatně spustitelným rozšířením, které má být heroickým epilogem čtvrtého dílu a ani ho nekutí původní autoři, nýbrž externě najatí High Voltage Software. Poprvé si zahrajete za Johnnyho Gata a Kinzie Kensingtonovou buď sami nebo kooperativně s přítelem, přičemž vaším protivníkem při záchraně prezidenta bude ten jediný, který je na jeho úrovni, a to samotný satan.

V úplně novém městě New Hades zavítáte do pěti odlišných čtvrtí na ostrovech, jako je pustina zničená pradávnou válkou, věžaté centrum zbohatlíků či přecpané slumy postavené pro nejzazší utrpení. Prostředí prý bylo navrženo pro to, abyste mohli využít novou superschopnost, kterou je andělský let pro terorizování nepřátel díky vašim křídlům. Chybět nemůže ani kupa nových zbraní a úkolů, to vše za cenu 30 dolarů, která je vyšší než běžné datadisky, ale zase nižší než standardní plné hry.

Cover image for YouTube videoSaints Row: Gat out of Hell Announce Trailer

Remake rok starého multimilionového Saints Row 4 nově pro PlayStation 4 a Xbox One, který poznáte podle podtitulu Re-Elected, již bude mít tento přídavek zabudován v sobě. Studio Volition ještě slibuje nové hlasové příkazy společně s podporou modifikací, abyste si mohli sestrojit vlastní výzbroj.

Cover image for YouTube videoSaints Row Gat Out Of Hell Gameplay

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Saints Row 4: Re-Elected

PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Saints Row: Gat Out of Hell

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments