If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videopreview datadisku pro Watch Dogs od Eurogameru

4 minuty nových ukázek + dojmy.

Měli jsme možnost omrknout singleplayerové DLC Bad Blood, které po čtyřech měsících připomene tuto městskou akci od UbiSoftu. Nejprve dvě zklamání: mapa Chicaga se nijak nezvětšila, jen se v rámci misí nově dostanete do některých budov, které předtím přistupné nebyly a to je vše. Také zamrzí, že hacker coby nový, charismatičtější hrdina neovládá žádné nové schopnosti, ačkoli nový technologický strom má. Hratelnostně to proto bude převážně to samé v bleděmodrém, s příběhem, který je navržen jako takový epilog prvního dílu, kdy T-Bone řeší pár nevyřízených účtů.

Cover image for YouTube videoWatch Dogs: Bad Blood - Preview - Eurogamer

I v úvodu DLC budete nejprve seznámeni s vaší postavou, která se ocitla v nesprávnou chvíli na nesprávném místě, podobně jako v základní hře Aiden. Později bude umět třeba nahackovat dveře, aby zamkla strážce v určité oblasti. Mafiánský boss Lucky Quinn se už tady nevyskytuje, zato poprvé potkáte jeho syna Nialla. Nenápaditost dokazuje i třeba prostředí misí, kdy navštívíte továrnu stejně jako minule.

Potěší nicméně nové dálkově ovládané auto Eugene, kterým můžete upoutat pozornost a také prozkoumat cizí místa, když má na sobě kameru. Nejen že takto obhlédnete situaci, ale můžete takto provádět i různé interakce s prostředím. Časem dokonce bude upgradované Eugene schopno střílet, ačkoli ho vnímejte jen jako takovou podporu a nikoli coby hlavní palebnou sílu. Bohužel se designéři rozhodli, že toto vozítko smíte použít jen v daných misích, nikoli v běžném otevřeném světě, kam jsme se během testování úvodních pěti misí moc nepodívali.

Další novinka, kterou je typ misí Street Sweep, dovoluje hrát určité mise v coopu, ačkoli nic převratného nečekejte, spíš jen staré známé činnosti jako hackování, zabití vybraného protivníka v davu lidí nebo infiltrace daného místa a jeho držení, dokud neproběhne transfer dat. Chytré ale je, že tyto mise jsou náhodně generované, čili nepřátelé jsou vždy na jiném místě apod., mimochodem přesně to samé jako v jednom režimu Assassins Creed Unity.

DLC Bad Blood vyjde 23. září pro majitele Season Passu a o týden později pro ostatní, Wii U verze základní hry potom následuje v listopadu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments