If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahrávka z Farming Simulator 2015

Bude i sběratelka... s vidlemi a motorovkou?

Cover image for YouTube videoFarming Simulator 2015 Gamescom Demo - Das Fazit ★ Landwirtschafts Simulator 2015

Koncem října vycházející nový ročník série Farming Simulator 15 vás zavede k drsnému životu na farmě včetně chovu zvířat (krávy, slepice a ovce), pěstování plodin a jejich prodeje. Budete se starat o svou farmu a rozvíjet ji v obrovském otevřeném světě, které nově obsahuje i jiné severské prostředí. Seznamíte se s obyvateli, kteří vám zadají úkoly, a musíte jim dokázat, jak šikovný zemědělec jste.

Pro umocnění pravého požitku z venkovského života přinese Farming Simulator 15 novou aktivitu: kácení stromů. Budete obhospodařovat les za pomocí nových dostupných vozidel a strojů jako třeba nákladních vozů na klády, motorových pil, štěpkovačů a přívěsů. Toto nové vybavení se připojí k dlouhému seznamu věrně reprodukovaných farmářských vozidel včetně nových značek z oboru jako New Holland, Ponsse a další. Pokud svá vozidla zašpiníte, navštívíte myčku, která vaše stroje vyčistí.

Chybět nebudou ani online režimy, v nichž budete zajišťovat provoz farmy až s 10 přáteli online nebo na místní síti. Také můžete sdílet modifikace, vozidla a vybavení s hráči z celého světa. Farming Simulator 2015 u nás pro PC vydá Comgad v češtině za 599 Kč, slibována je i sběratelská edice s nějakými, zatím neohlášenými fyzickými bonusy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 15

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments