If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nových 15 minut Rise of the Tomb Raider na Sibiři

Ani postřehy nejsou moc povzbudivé.

Tento týden se konalo další kolečko předváděček a testování Rise of the Tomb Raider i na novinářských akcích v zahraničí, odkud vám přinášíme zbrusu čerstvých 15 minut z hraní této xboxové exkluzivity, které už nejsou zdaleka tak vymazlené jako ukázky z výstav. UPDATE - nový, opět funkční mirror přímo na DailyMotion).

Podle ohlasů hra nastaví nový standard grafiky na Xbox One. Horší to je, že hratelnost se dle dojmů po třech hodinách hraní (i dle videa výše) zase tolik nezměnila oproti Tomb Raiderovi z roku 2013. Levely mají být sice otevřenější, ale postup vpřed je stále lineární, spíš to působí jen jako přeskinovaný minulý díl se sněhem.

Na boj o přežití zapomeňte, protože se ji ve hře moc nevyskytuje. Mačkací minihry jsou údajně nudné a předvídatelné, takže redaktor francouzského JeuxVideo-Live, který byl zřejmě rychlejší než embargo, by hodnotil jen třemi hvězdičkami z pěti.

Rise of the Tomb Raider vyjde pro X1/X360 už 10. listopadu, na PC v zimě a na PS4 příští Vánoce (rezervovat na Alza.cz).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Rise of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments