If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Lelek uvádí: Lets Play Destiny v češtině

Takže jak se doopravdy hraje?

Nová hra od slavného studia Bungie vyvolává spoustu vášní. Po masivní reklamní kampani totiž měli mnozí přemrštěná očekávání nebo doufali ve více planet, zvlášť po tak našlápnuté betě, čímž je plná verze zklamala (viz recenze), ačkoli v pozdějších fázích umí překvapit (více o tom v chystaném tématickém článku od Martina Zavřela). Novináři či hardcore hráči, kteří hltají veškeré dění v branži 24 hodin denně a vědí o hře první poslední dopředu, ale nejsou odpovídající vzorek běžného hráčstva, což se znovu potvrdilo.

Tomu se Destiny zjevně zalíbilo, když podle nejnovějších informací Activision celosvětově utržili za úvodních pět dnů přes 325 milionů dolarů (z prvotního závozu do obchodů za 500 mil.dolarů), což ho staví na stejnou úroveň popularity jako Call of Duty (na novou značku obrovský úspěch). Sony zase dodala, že díky této hře se minulý týden prodalo nejvíce kusů konzolí PlayStation 4 za celý letošek. Jak tedy tuto sci-fi onlinovku s dlouhým životním cyklem vnímají hráči, kteří k ní přistupují bez předsudků a chtějí si prostě jen po večerech po práci užít podobnou střílečku jako Halo?

Cover image for YouTube videoDESTINY | CZ/SK | #1 | PS4

Odpověď se pokouší nalézt Lelek, který v nově zahájené spolupráci s Eurogamerem připravil první z jeho Lets Play videí z plné PS4 verze Destiny v češtině. Aby někomu neuteklo něco podstatného a dávalo to logiku, vzal to pěkně od začátku, i s tvorbou postavy a intrem, na což v příštích dnech naváže s dalšími misemi.

Pokud se vám video zamlouvá, přihlašte se k odběru jeho videí na YouTube. Sledujte také Lets Play The Sims 4 CZ.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments