Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xzone otevřelo novou prodejnu v Hradci Králové

Fotky a dárky pro první zvědavce.

Jste z Hradce Králové? Bydlíte poblíž? Chystáte se v Hradci studovat a zítra tam jedete poprvé? Měli bychom pro vás minimálně jeden tip k návštěvě. Od pondělí 22. 9. totiž otevíráme zbrusu novou prodejnu Xzone právě v Hradci Králové. Nachází se na adrese Resslova 600, mapu naleznete pod tímto odkazem.

A co pro vás máme nachystáno? Spoustu věcí! Kromě toho, že si můžete prohlédnout jak to vypadá v nově vznikajícím prostředí, které se pochopitelně postupem času bude stále zlepšovat, máme nachystáno spoustu dárečků pro ty, kteří k nám zavítají s nákupem jako první. Mrkněte na fotku, jestli náhodou o některé z nich nemáte zájem!

Doufáme, že náš nejnovější přírůstek do stále se rozšiřující sítě Xzone kamenných obchodů a zahrnete ho svou podporou, pochopitelně skrz co největší počet nákupů :-)

V nejbližší budoucnosti pro vás navíc chystáme spoustu akcí, mezi nimiž nebude chybět zbrusu nový díl naší Roadshow, poprvé si také v Hradci budete moci vyzkoušet půlnoční prodeje, ale kterých titulů se to bude týkat, to si zatím necháme pro sebe. Ale ne moc dlouho, však uvidíte...

A ještě pár nezbytných fotek, ať víte "do čeho jdete" :-)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments