Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč bude i Bloodborne dost obtížné...

...a proč vyjde pouze na PS4?

Tahle únorová hra nepřímo navazující na Dark Souls může patřit mezi system-sellery PlayStation 4. Ale ani navzdory ujištěním o větší přístupnosti širšímu publiku nebude vhodná zdaleka pro každého. Vyplynulo to z možná až zbytečně upřímného doznání producenta.

Demo Bloodborne na nedávné výstavě PAX Prime bylo schopno dokončit pouze necelé procento hráčů z řad veřejnosti. Závěrečného bosse (Cleric Beast) dokázalo zabít jen 20 lidí z celkových 3500, kteří si tam hru vyzkoušeli.

Japonci, kteří se k Bloodborne demu postavili na Tokyo Game Show, byli o něco úspěšnější: statistika hovoří o 40 vítězstvích z 1250 pokusů. Tyto výsledky asi uklidní fanoušky Souls série, kteří tedy budou opět vhozeni před pořádnou výzvu.

From Software také pro PlayStation LifeStyle řekli, proč toto gotické akční RPG vyjde pouze na PlayStation 4. Kupodivu v tom asi nejsou žádné tajné dohody ani přeplacení konkurenta:

"Vždycky jsme se snažili vytvořit hru z viktoriánské éry, ale aby vypadala dobře, s realistickým oblečením a architekturou, vyžadovalo to mnohem výkonnější konzoli než ty, které byly v té době k dispozici. Nicméně příchod PS4 nám umožnil tento sen splnit: Bloodborne není hrou, která by mohla paralelně existovat i pro staré konzole, protože vše bylo možné pouze na PS4."

Níže ještě údajné uniklé detaily o multiplayerové části hry:

Sledujte také TGS trailer, půlhodinovou nahrávku či E3 dojmy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Bloodborne

PS4

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments