If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield Hardline bude při spuštění fungovat

Slibují to EA.

Jakkoli se výrobce snažil hráče udobřit například vypuštěním Battlefield 4 zdarma, pořád se ve vzduchu vznáší určité obavy, jestli se zásadní technické obtíže, které znemožní hraní, nebudou opakovat i příště.

Kreativní ředitel studia Visceral Games se k této nepříjemné otázce na Tokyo Game Show postavil velmi sebevědomě, když jeho slova můžeme brát jako závazný slib, ačkoli mnozí by je mohli považovat za naprostou samozřejmost, o které ani není potřeba takto mluvit.

"Ano, Battlefield Hardline bude při vydání fungovat. Pracujeme na tom od doby vypuštění BF4 a jsme v úzké spolupráci se studiem DICE, takže víme, že hra je ve výborné kondici. Navíc proběhl velmi úspěšný betatest a budeme ho opakovat na každé platformě, pro kterou hra vyjde. Bereme tuto věc velmi vážně."

Ian Milham ještě dodal, že pravděpodobně na nějaké potíže asi dojde, když se hra začátkem příštího roku objeví souběžně na pěti platformách, ale že si věří ve vyvarování se zásadních problémů (na rozdíl od minule s BF4, pro nějž mimochodem dnes vyjde důležitý patch zlepšující stabilitu - rozsáhlý seznam změn).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield Hardline

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments