If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rýsuje se snad remake Warcraft 3?

Naznačuje to nález.

Po odpískání Titan MMO se mělo za to, že Blizzard teoreticky může věnovat více lidských zdrojů na větší opečovávání jeho tří zavedených značek. A protože kolem Diabla a StarCraftu se poslední roky pořád něco dělo, bylo by příjemné a všichni by jistě uvítali, pokud by se rozhodl vrátit k staré dobré RTS Warcraft, která kariéru firmy nastartovala, resp. kdyby se studio nesoustředilo jen na datadisky pro onlinovku z téhož světa.

Server MMO Champion si všiml, že poslední aktualizace spouštěcího programu pro Battle.net bez vysvětlení obsahuje nové pozadí a ikonky pro Warcraft 3. Jde o podobné grafické soubory jako ty pro ostatní stávající hry, ačkoli Warcraft 3 momentálně aplikací není podporován.

Z toho se narodila vděčná spekulace, že by se snad mohl chystat remake této legendární RTS s lidmi a Orky, ale nic zatím není potvrzeno.

Pokud si to ale dáte dohromady s loňským vyjádřením vývojářů z BlizzConu 2013, že pár jeho zaměstnanců má jako vedlejší projekt aktualizování starých dílů Warcraftu, aby běžely na moderních počítačích a posledních verzích Windows, působí to, že přání by mohlo být splněno. Když to jde u Age of Empires i jiných strategických sérií, které nedosáhly takového věhlasu, proč ne právě u Warcraftu?

Cover image for YouTube videoWarcraft 3 gameplay footage

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

WarCraft III

PC

Related topics
PC
About the Author

Redakce

Contributor

Comments