Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

UbiSoft básní o spolupráci s Nvidia na Assassins Creed Unity

Jak přesně se projeví na PC hře?

Že bude tahle listopadová akce mít dodatečné vizuální efekty (teselace, horizon-based ambient occlusion, percentage closer soft shadows, temporal anti-aliasing a 4K rozlišení) jen na moderních grafických čipech od Nvidia, to víme ze zářijového seznamu i ze srovnávacích obrázků z oslavy PC hraní Game24.

Nyní se k tomuto opěvování vzájemné spolupráce přidal i UbiSoft, který pozval na návštěvu do jeho velkého studia v Quebecu, kde jednotliví vývojáři povídají o investici do nasvícení a překopání celého Assassina, což je možná důvod, proč nestíhá:

Watch on YouTube

"Partnerství s Nvidia na Assassins Creed Unity nám pomohlo posunout hranice toho, co jsme schopni vykouzlit po grafické stránce. I díky komplexnějšímu a vážnějšímu příběhu jsme potřebovali, aby postavy lépe vyjadřovaly své emoce. Naše nové performance-capture úrovní detailů překonává vše, co bylo vytvořeno v minulosti. K tomu si přidejte efekty kamer, depth of field, vliv různých čoček atd., takže si připadáte, jako byste se dívali na film," říká kreativní ředitel Alex Amancio (že by Mafia 2 měla konkurenci?), který připomněl, že podobná spolupráce kdysi pomohla i Far Cry 2. PC hráči si prý díky kooperaci Nvidie s UbiSoftem budou schopni užít si Unity v plné kráse.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments