Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co si doma přichystat pro alfatest Evolve?

A jak se do něj dostat?

Do konce tohoto týdne trvá možnost získat vstupenku k předobjednávce do tzv. velkého alfatestu multiplayerové asymetrické střílečky Evolve od tvůrců Left 4 Dead.

Ti dnes přišli s oficiálními informacemi, jaké železo si máte doma připravit, abyste se na lov monstra koncem měsíce mohli vydat, třeba po boku redaktorů Eurogameru. Zdůrazňují ale, že se vše týká jen alfatestu a že pro únorovou finální verzy se požadavky ještě změní.

Minimálně bude Evolve chtít procesor Intel Pentium D 3GHz nebo AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6400 2.4 GHz, 4 GB RAM, grafickou kartu AMD Radeon 5770 nebo NVIDIA GeForce GTX 560, 15 GB volného místa na disku, operační systém Windows 7 v 64-bitech. Ať už vlastníte nějakou low-endovou sestavu nebo jen preferujete rychlost nad kvalitou obrazu, měli byste mít vypnutý antialiasing.

Doporučené PC obsahuje Intel Core i7 920 2.67GHz nebo AMD A8-3870 3GHz, 6 GB RAM RAM, AMD Radeon R9 280 nebo NVIDIA GeForce GTX 680. Na něčem takovém prý můžete počítat s tím, že hardware půjde vyždímat na nastavení ultra.

Alfatest začne 30. října na Xbox One a s čtyřiadvacetihodinovým odstupem se do něj zapojí i hráči na PC a PS4, ale pro všechny skončí už 2. listopadu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Evolve

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments