Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Časové anomálie zavedou Assassins Creed Unity i do druhé světové války

Pejsek s kočičkou vařili dort...

UbiSoft si zjevně nedělá starosti s pevným držením se pouze jednoho námětu a ze série Assassins Creed se stává čím dál větší zmatek a všehochuť, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Nejen, že budoucí DLC bude 2D plošinovkou v Číně, ale také si zřejmě ve hře zahrajete v jiném období než za Velké francouzské revoluce.

"Mysleli jste si, že o #ACUnity víte všechno? Zamyslete se znovu...," napsal včera domácí distributor ConQuest na jeho sociální sítě, kam umístil následující video opatřené českými titulky:

Watch on YouTube

Hrdina v něm střílí z Eiffelovky s vyvěšenými vlajkami nacistů, zatímco se okolo prohánějí vzducholodě. Jako by snad francouzský tvůrce chtěl do hry nenápadně vnutit i malou osvětovou zastávku v jeho národních dějinách, když mu nestačí, že se Unity odehrává v Paříži. Zdá se, že by mohlo jít o něco podobného jako svého času Saboteur od EA a Pandemic Studios.

Zatím se jen neví, jestli to bude DLC (spíš bychom si tipli, že nikoli) nebo nějaký speciální, vedlejší mód v základní hře. Cíl je jasný - aby přinesla větší pestrost, což může být pro některé váhající rozhodující faktor před koupí, a přenesení se z tak vzdálené historie do něčeho časově bližšího. A když budou pozitivní ohlasy, co pak rovnou do druhé světové umístit celý příští díl...?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments