Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

inFamous a Injustice zdarma s PlayStation Plus

Udobřující plán na příští měsíce.

Po kritice, která se na Sony právem snesla za nesplnění slibu s říjnovou PS Plus edicí DriveClub (odloženou na neurčito kvůli obavám ze zahlcení kapacity serverů) nebo za slabší hry v posledních měsících, ucítila, že si potřebuje nějak udobřit předplatitele služby PlayStation Plus, aby se nezačali hromadně odhlašovat, nehrají-li mulťák.

A tak v docela nestandardním kroku oznámila, které hry jim poskytne v rámci členství v PS Plus v příštích dvou měsících. Tlak veřejnosti ji přinutil, aby dala do placu podstatně známější a lepší hry než minule.

V prosinci si tak na PS Plus budete moci bezplatně stáhnout oceňovanou bojovku Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition pro PS4, což má být vůbec první AAA hra na této službě pocházející z Blu-Ray disku. V této edici zahrne i všechna DLC. Druhou PS4 hrou se stane Secret Ponchos a k ní se ještě přidají nějaké jiné pro ostatní platformy, zatím tajné.

V lednu 2015 potěší Sony darováním teprve srpnové inFamous: First Light, samostatně spustitelného, zhruba pětihodinového rozšíření městské akce za ženu, což bude podle našeho názoru dosud nejlákavější PS4 hra, co se na PS Plus objevila (její déle napsanou recenzi vám dlužíme). Společnost ji udělá The Swapper a něco dalšího.

Závěrem Sony potvrdila, že tento měsíc hladovému davu poskytla hry, o nichž jsme už věděli díky úniku: Binding of Isaac Rebirth a Steamworld Dig na PS4, The Hungry Horde a Escape Plan na VITA, a konečně Frozen Synapse Prime s Luftrausers na PS3. Více o nich na PS Blogu.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

inFamous: Second Son

PS4

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

PS4, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments