Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další únik o Just Cause 3

Jak obavy z F2P komentují vývojáři?

Zdroj blízký vývojářům, který si nepřál být jmenován, potvrdil Eurogameru, že úterní screenshoty opravdu pocházejí z rozpracovaného Just Cause 3 (a nikoli z Mad Max od téhož studia).

Zachycovaly vedle hlavního hrdiny Rico v obvyklém third-person pohledu ještě tzv. Black Market, tedy černý trh, kde si hráči mohou na požádání nechat do herního světa seslat nějaký předmět, což se bude dít buď za herní měnu nebo za mikrotransakce skutečnými penězi.

Druhé variantě nahrává dnešní únik dalších tří obrázků níže, kde si 400 diamantů můžete koupit za 7 dolarů.

Finančními potížemi sužovaný vydavatel Square Enix je všeobecně F2P velmi nakloněn (viz nápady kolem Deus Ex onlinovky či Triad Wars namísto Sleeping Dogs 2). Studio Avalanche před časem řeklo, co F2P povahu hry podporuje: "V dnešní době má úplně každý problém vydělat na hrách peníze, takže chceme využít všech možností, které platformy nové generace nabízejí."

Update - zakladatel studia Avalanche a kreativní ředitel Just Cause 3 se ozval na Twitteru: "Děkujeme všem za vaši trpělivost. Užijte si několikadenní ticho. Nemáte se čeho obávat, slibuji. Momentálně máme jednu F2P hru, která je venku od roku 2009. Věřím, že díky tomuto se v klidu vyspíte."

Read this next