If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bohemia odhalila, jaké má plány s DayZ na celý rok 2015

Přibudou auta, zvířata a také domácí mazlíčci.

Bohemia Interactive jednak prozradila plány s DayZ na celý další rok, ale také to, že hra bude postupně dražší a dražší.

První zvýšení ceny přijde co nevidět a bude 35 dolarů. Ke zvýšení ceny dojde se začátkem slev na Steamu k 1. prosinci a cena se zvýší ze současných 24 euro/29 dolarů. Jakmile bude DayZ v beta fázi, cena bude už finálních 50 dolarů.

Hra by měla být hotová v první polovině roku 2016, což znamená, že majitele Early Access přístupu čeká celý příští rok spousta novinek a updatů. V prvním čtvrtletí 2015 to budou základní vozidla, pokročilá distribuce lootu, nový render, nová AI zombíků, nemoci a základní stealth systém.

Ve druhém čtvrtletí příštího roku mají do hry přidat pokročilá vozidla (možnosti oprav a modifikací), pokročilá zvířata (životní cyklus, skupinové chování), statistiky hráčů, nové uživatelské rozhraní, staminu hráčů a dynamické události.

Třetí čtvrtletí přinese pasti, barikády, životní cyklus lidí, zvířecí predátory a ptáky, letecký transport a prototyp konzolové verze hry.

Koncem roku pak budou v DayZ domácí mazlíčci, integrace Steam komunity, konstrukce (stavba základny) a finální beta verze.

Každý měsíc budou také přibývat nové zbraně, objekty, možnosti craftování, vozidla a další věci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

DayZ

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments