Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Výkon a design - ohromující! Cena - nepodstatná…

Tato extrémně výkonná počítačová sestava potěší ty uživatele, kteří chtějí mít jen to nejlepší.

Jedinečné, moderní šasi

Limitovaná edice šasi In Win S-Frame vytvořená z jednoho kusu 4mm silného hliníku a tvrzeného skla nabízí nadčasový design oceněný prestižním Red Dot Award 2014 a otevřenou konstrukci pro snadné proudění vzduchu. Kartáčovaná textura s lesklými červenými hranami dokresluje vzhled sestavy vhodné do interiéru vašeho obývacího pokoje.

Nadpřirozený výkon

Sen obyčejných smrtelníků se zde stává skutečností. Nejnovější produkty a hardwarové vychytávky na jednom místě, v jedné sestavě. Srdcem LYNX PowerMedia XXL je procesor Intel Core i7-5930K s architekturou Haswell-E. Tato nová generace přináší oproti předchůdci Haswell vyšší výkon díky nárůstu počtu fyzických jader s podporou technologie Hyper Threading zároveň patří do tzv. „K" série s odemčenými násobiči a tím pádem snadným taktováním.

Procesor je zasazen do základní desky Gigabyte X99-Gaming G1 WIFI poskytující vysoký výkon i precizní design. Podporuje sběrnici DDR4, čipset Intel X99 i rychlé SATA express rozhraní. Navíc disponuje gigabitovou síťovou kartou, odolnými kondenzátory a pozlacenými audio konektory přinášejícími unikátní zvuk. Součástí je grafická karta reprezentující již 10. generaci architektury NVIDIA Maxwell - Gigabyte NVIDIA GTX980, nabízející 4GB DDR5 vnitřní paměti a nové funkce a technologie zejména pro lepší vykreslování grafiky na monitorech. V kombinaci s procesorem a základní deskou tvoří ideální trio pro extrémní výkon. Sestava LYNX PowerMedia XXL je osazena 16GB DDR4 paměti Kingston s taktem 2133 MHz.

Limitováni nebudete ani místem na disku, dva SSD disky Samsung 2,5" 256GB zapojeny v poli RAID 0, umožňují jak rychlý start systému, tak snadnou práci v grafických nebo postprodukčních video programech. A to není vše! Volného prostoru si užijete s největším dosud dostupným 6TB HDD.

Zchladit tohoto mazlíčka, vzhledem k možnému celkovému výkonu, nebude hračka. Proto výrobce zvolil bezpečnou cestu vodního chlazení COOLERMASTER Seidon 120V. Stroj je napájen ze zdroje Seasonic 650W a v základu je obsažen operační systém Windows 8.1.

Otevřete oči, to není sen

LYNX PowerMedia XXL je velmi podařený kousek z dílny LYNXu, nabízí neskutečný herní výkon a ten design, to je pastva pro oči. Zkrátka a dobře, jedná se o kvalitní produkt postavený na v současnosti nejlepších komponentech z dílen jednotlivých společností. Sestava je dokonce tak výkonná, že by její výkon většina z Vás ani nikdy nevyužila. Ale jistě si najde místo u některého luxusu-chtivého jedince, který bude se svojí koupí naprosto spokojen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

PR článek

Contributor

Comments