If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Destiny prodělává před vydáním prvního DLC velké změny

Už žádné farmaření!

I těm, kteří se zamilovali do Destiny a ve hře strávili několik desítek hodin (autor tohoto článku se přiznává) vadila jedna věc - abyste mohli upgradovat zbraně, museli jste farmařit. Tedy běhat po planetách a sbírat materiály potřebné pro upgrade. To ale s novým patchem číslo 1.1, který hru připravuje na vydání DLC The Dark Below, již neplatí.

Materiály na upgrade zbraní už není potřeba farmit na planetách, ale je možné si je koupit za Marky, které se získávají hraním Striků, účastní na veřejných eventech na planetách a podobně.

Další velkou změnou tohoto patche je, že exotické zbraně, kdy můžete nést na postavě vždy pouze jednu, jsou již nyní výrazně silnější a už by se nemělo stávat, že některé exotické zbraně jsou vlastně slabší, než legendární - tedy zbraně, které by měly být o úroveň níže.

Velké změny jsou také v možnostech upgradování exotických zbraní. Už je na ně třeba speciální materiál určený pro upgradování pouze exotických zbraní, který nebude tak jednoduše k dostání. Získat ho bude možné rozebráním jiné exotické zbraně nebo koupením od tajemné postavy Xúra, který se objevuje ve věži pouze od pátku do soboty.

První DLC do Destiny s názvem The Dark Below vychází 9. prosince.

Filmeček z Destiny: The Dark Below

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments