If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stavíme počítač na produktech SilentiumPC. Soutěž o 3 chladiče

Uvažujete o upgradu PC nebo o novém?

Uvažujete o upgradu PC nebo se chystáte sestavit si úplně nový? Představíme si produkty SilentiumPC, které vás mile překvapí. Ušetři nyní několik stovek na svém mazlíčkovy a VYHRAJ chladič Fera 2 HE1224. Tento článek je placenou inzercí.

Drobné příslušenství ke stavbě PC, chladící podložky pod notebook, ale hlavně chladiče CPU, zdroje a počítačové skříně. Takové je portfolio polské značky SilentiumPC. Základem každého stroje, u kterého strávíte výběrem hodiny je case. Na trhu je několik možností a jednou z nich je Mid Tower SilentiumPC Brutus M25 s jednoduchým, přesto velice úderným designem čistě černé barvy a mnoho zajímavými vychytávkami, kvůli kterým ji budete chtít.

Zaujme elegantním provedením a nízkou cenou. Robustně posazená skříň v základu obsahuje dva 120mm větráky na přední a zadní straně a další volitelné prostory na přední a horní straně zakryté prachovými filtry. Velký prostor umožňuje umístění základních desek formátu mATX až ATX, grafických karet o maximální délce 320 mm a CPU chladičů s výškou 158 mm. Disponuje třemi pozicemi 5,25" pro umístění mechaniky krytými z vnějšku odnímatelnou mřížkou, třemi 3,5" pozicemi pro disky a další 2,5" pozicí. Na zadní straně najdeme prostor pro instalaci 7 karet (TV tunery, grafické karty apod.)

Vrchní panel obsahuje dva rozšiřující USB 2.0 porty, jeden USB 3.0 a čtečku paměťových karet. Brutus M25 nabízí bonusy v podobě integrované dokovací stanice na externí HDD na horní straně šasi, přepínač rychlosti ventilátorů a pro opravdové puntičkáře také uzavíratelné průchody na kabely jdoucí ze srdce PC a kompletní kabeláž v černé barvě.

Dalším prvkem vašeho budoucího PC je hlavní zdroj. SilentiumPC Supremo M1 700W Platinum s vysoce kvalitními kondenzátory a certifikací 80 Plus Platinum s celkovou účinností 94 % je vhodnou volbou pro náročné. Může se chlubit vysokou ochranou jak samotného zdroje, tak i vašich komponent díky vlastnostem jako je OVP (Over Voltage Protection = ochranna přepětí), OTP (Over Temperature Protection = ochrana teploty) a dalších. Součástí tichého 700W zdroje je 135mm ventilátor a 5 letá záruka po registraci produktu.

V neposlední řadě budete hledat cestu, jak uchladit váš silný procesor. Jednou z možných cest je SilentiumPC Grandis XE1236, který získal ocenění v nezávislých testech dvou Českých HW portálů. Hlavní předností je snadná instalace a vysoká účinnost chlazení za udržení nízké hlučnosti. Chladící obvod obsahuje technologii heatpipe, reprezentující 6 měděných trubic odvádějících teplo od chladícího tělesa spojeného s procesorem, do rozměrné hliníkové konstrukce. Součástí chladiče procesoru jsou dva ventilátory. Jeden umístěný mezi dvě nezávislé „věže" z hliníkových plátů a druhý na bok. 1160 g vážící SilentiumPC Grandis XE1236 se k základní desce připojuje pomocí 4pin konektoru s PWN regulací.

Cover image for YouTube videoSilentiumPC Grandis XE1236 - prezentacja produktu

Na trhu s počítačovými komponenty je velmi rušno a mnohdy je velice těžké zvolit ideální variantu. Představili jsme si SilentiumPC nabízející kvalitní produkty s nejnovějšími technologiemi a spoustou konstrukčních výhod za velmi slušnou cenu.

VYHRAJ chladič Fera 2 HE1224 v jednoduché soutěži!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

PR článek

Contributor

Comments