Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dragon Age Inquisition dostalo multiplayerový balíček zdarma

A zpoplatněný upgrade na Deluxe verzi.

BioWare dnes oznámili vydání několika nových obsahových balíčků do akčního RPG Dragon Age: Inquisition na všech pěti platformách (PC, PS4, PS3, X360, X1).

Ten první, zdarma stažitelný, Destruction obohacuje hru o nové cesty k existujícím místům. Konflikt zuřící po celém světě narušil rovnováhu přírody. Divoká zvířata se potulují po bojišti a šíří chaos, neboť utočí na všechny přítomné.

Druhé rozšíření, vhodné pro majitele digitální standardní verze, je už placené (za 10 dolarů). Ať už putujete světem Thedasu podruhé, nebo jste v něm úplnými nováčky, vylepšením na verzi Deluxe získáte bonusy, které posílí vaši inkvizici. Popis přímo od výrobce:

  • Skyhold Throne (Trůn nebeská pevnost) - Každý vládce by měl sedět na něčem, co je hodno jeho postavení. Vy jakožto inkvizitor budete mít ten nejhonosnější trůn ze všech, vyrobený z lebky starověkého draka.
  • Red Hart Halla (Rudý jelen Halla) - Putujte nebezpečným světem na hřbetě tohoto zvířete. Bog Unicorn (Močálový jednorožec) - Toto jedinečné zvíře, jež kdysi patřilo krutému nájezdníkovi, se vrátilo, aby vzbuzovalo strach v těch, kteří by se vám chtěli postavit.
  • Digitální soudtrack - Vezměte si s sebou kousek světa Thedas, ať už půjdete kamkoli. Pokyny ohledně stažení najdete zde.
  • Exkluzivní truhly edice Deluxe do režimu více hráčů.

V rámci vylepšení na edici Deluxe získáte také mocnou sadu Flames of the Inquisition (Plameny inkvizice):

  • Zbraně pro různé třídy: Rozdrťte své nepřátele díky arzenálu zbraní ze sady Flames of the Inquisition (Plameny inkvizice). Ať už jde o hůl nebo dýky, meč nebo válečné kladivo, tyto zbraně udělají s vašimi nepřáteli krátký proces.
  • Zbroj inkvizitora: Zbroj ze sady Flames of the Inquisition (Plameny inkvizice) vás lépe ochrání před útoky nepřátel.
  • Obrněné zvíře: Součástí sady Flames of the Inquisition (Plameny inkvizice) je i chrabrý oř, vybavený vlastní inkviziční zbrojí, skutou v plamenech bitvy.

Read this next