Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtvrtý patch pro Assassins Creed Unity má 40 GB

Správně má mít "jen" 7 GB kvůli renovaci Paříže.

UbiSoft stále zápolí se závažnými potížemi okolo nejnovějšího Assassina a jeho reputace postupně klesá ke dnu, stejně jako pověst této těžce ždímané série, něco jako kdysi u EA.

Krátce poté, co francouzský vydavatel o pár dnů odložil vyhlížený čtvrtý patch, protože "se chce ujistit, že vypouští jen tu nejvyšší kvalitu", došlo k dalšímu faux pas.

Majitele Xbox One verze AC Unity s aplikovaným minulým updatem dnes omylem nechal namísto patche stahovat šílených 40 GB, tedy celou hru znovu. Správně měl mít update velikost "jen" 7 GB.

"Takhle se aktualizace chovat neměla a omlouváme se všem, kteří musejí čekat déle, než se jim patch stáhne. Ale pak budete mít jistotu, že máte tu nejnovější verzi hry, plně opatchovanou," reagoval výrobce. Náhradním řešením je odinstalovat Unity, nainstalovat znova z BluRay disku a pak by se už měl stahovat správný soubor.

A proč má update vlastně tolik gigabajtů? Aby prý mohl vylepšit plynulost hry, nahrazuje některé části mapy Paříže novými grafickými podklady, které zřejmě nejsou tak náročné na výkon. Minulé aktualizace totiž podle nezávislých testů nepřinesly jakékoli zlepšení framerate.

UbiSoft to popisuje jako "renovaci města". Vedle toho má čtvrtý update řešit stabilitu hry, online matchmaking a další časté chyby (info).

Jako odškodné za všechny tyto problémy poskytne hráčům zdarma nadcházející DLC Dead Kings. A ti, kdo si pořídili Season Pass, si zase mohou vybrat jednu z následujících plných her zdarma: The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, AC4 Black Flag, Just Dance 2015 nebo Rayman Legends.

Sledujte také: Podívejte se na lokace z Assassin's Creed Unity versus dnešní skutečnost.

Read this next