Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ohlášeny závody Sebastien Loeb Rally Evo

Od těch nejpovolanějších v oboru.

Ostřílené italské studio Milestone dnes večer přišlo se zbrusu novou vlastní značkou (po RIDE už druhou), která se jmenuje po legendárním francouzském závodníkovi. Namísto licencovaného WRC tak bude do budoucna vyrábět závody pod názvem Sébastien Loeb Rally Evo, což je hra chystaná na podzim 2015 pro PlayStation 4 a Xbox One.

Popisují ji jako "nekompromisní rally simulátor, plný adrenalinu a vzrušení ze světa rally". Ostatně i devítinásobný šampion Sébastien Loeb bude s hrou nějak pomáhat a také se stane mentorem či průvodcem v kariéře odehrávající se v jeho závodním týmu.

Jinak je slibován offline i online mód, kdy si v tom prvním vypilujete svůj styl a v tom druhém budete soutěžit s přáteli z celého světa.

"Jsme nadšeni z toho, že můžeme dělat na hře ve spolupráci s jednou z ikon historie rally. S nasbíranými zkušenostmi z uplynulých let, kdy jsme vyvinuli čtyři takové hry, jsme se rozhodli posunout dál a vytvořit něco, co přesahuje rámec licencovaných her," uvedla viceprezidentka Milestone Luisa Bixio.

Read this next