If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odsun zajistí zlepšení grafiky Zaklínač 3

Na všech platformách. A co se teď řeší?

Když to bylo formulováno takto explicitně, asi to můžeme chápat jako závazný slib CD Projektu. Nereagoval tím na dedukce čerpající z posledního traileru, které jsou kvůli obvyklé kompresi streamovaného videa naprosto nesmyslné, nýbrž na odklad z února na květen (později vysvětlený obavou o nedopadnutí jako zpackaný Assassin, Halo Master Chief či Driveclub).

"Díky odkladu bude Zaklínač 3 na všech třech platformách vypadat lépe než předtím. Také dostanete plynulejší a více vtahující zážitek," zavázal se šéf vývojářů Marcin Iwinski.

V současnosti v Polsku odstraňují poslední chyby a probihá optimalizace chodu hry v různých prostředích.

Důležité je, že tvůrci už nyní do hry nepřidávají žádný nový obsah či vlastnosti, které by hrozily, že časem způsobí další posun. Nic takového se neděje, obsah hry už je takzvaně zamčený.

K přidání Ciri coby druhé hratelné postavy došlo podle našich informací už dávno, nejpozději v létě loňského roku, takže tato věc určitě není důvodem zpoždění ani nebude uspěchaná či přilepená do hry na poslední chvíli.

"Rozsah otevřeného světa v Zaklínači 3 je bezprecedentní. Nemusíte se bát, ve hře je i tak tolik obsahu a hratelnosti, že vás zabaví po mnoho týdnů," uzavřel vánoční rozhovor pro sajtu Nerdacy šéf CD Projektu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments