Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Domácí cena tří edic Halo 5: Guardians

+ začátek otevřenější bety, co PC verze a ukončení assassinského balení X1.

Microsoft dnes poskytl bližší informace k předobjednávkovým edicím xboxové exkluzivity Halo 5: Guardians, které budou dostupné u vybraných maloobchodních partnerů i v ČR: Standardní edice za odhadovanou maloobchodní cenu 1 999 Kč nabídne základní hru a exkluzivní plakát, což se týká pouze předobjednávek.

Limitovaná edice za odhadovanou maloobchodní cenu 2 799 Kč přinese navíc nějaký "nový digitální obsah ke zdokonalení boje" a exkluzivní předměty zabalené ve speciálně navržené krabičce, jejíž vizualizace zatím není k dispozici.

A konečně třetí Limitovaná sběratelská edice za odhadovanou maloobchodní cenu 5 499 Kč přinese všechno jako edice výše plus další obsah, jako je třeba soška navržená 343 Industries (více o ní později).

Dnes byl také otevřen multiplayerový betatest Halo 5: Guardians pro všechny hráče, kteří na něj mají nárok díky zakoupení Halo: Master Chief Collection. Jedná se o tu samou ukázku, do které byli před Vánocemi pozváni vybraní novináři.

Watch on YouTube

Americký Microsoft také vyhrožuje, že nyní je poslední šance koupit si za 350 dolarů Xbox One v balení s Assassins Creed Unity+Black Flag, protože tato nabídka 3. ledna skončí.

Závěrem ještě zmíníme jeho dementování PC verze Halo 5. Ten popisek na Xbox Live, kde se hovořilo o "dočasné exkluzivitě, takže hra může časem přijít i na jiné platformy", byl pouze chybou, reagoval Aaron Greenberg z MS na Twitteru.

Read this next