Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Unikl plán přídavků a budoucnosti Destiny

Letos v září prý zásadní datadisk a re-edice.

Z interní schůzky zaměstnanců Bungie utekla na internet fotka, která zachycuje údajný plán budoucích přídavků pro MMOFPS Destiny.

Již potvrzené druhé DLC House of Wolves má podle něj vyjít 10. března, čtyři měsíce po tom prosincovém The Dark Below (recenze). Slibovány jsou do něj nové mise, Strike, PvP mapy a Raid odehrávající se na The Reef.

V září letošního roku, tedy přesně rok po původní hře, se má objevit obrovský, ještě neohlášený přídavek nazvaný Comet: Plague of Darkness. Pokud informace z úniku nelžou, přinese dva nové typy zbraní, tři nové podtřídy, tucet příběhových misí a Raid se zapojením The Hive.

Současně s tím prý přijde na trh re-edice Destiny, která obsáhne obě dřívější rozšíření včetně Comet. V září 2015 také dosavadní DLC jen na PlayStation dorazí na Xbox a vyloučena není ani PC konverze, na kterou by tvůrci už měli dostatek času.

Začátkem roku 2016 má potom být ve znamení nového Expansion Pass, který garantuje přístup ke dvěma dalším, už posledním DLC. Z nich to první se má týkat Vex a druhý potom ponese název Forge of Gods. O něm se ještě nic neví, protože je teprve v rané fázi vývoje, šeptá se o točení se kolem Cabal.

Na přelomu let 2016 a 2017 bychom se pak měli dočkat plnohodnotného pokračování Destiny, jak to vyžaduje smlouva mezi Bungie a Activision. Hráči si do dvojky budou moci přenést jejich postavy. Více na Redditu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments