Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hrát za zombíka půjde v zahraničí jen s dražší edicí Dying Light

Připlaťte si nebo smolík. A co ČR?

Warner Bros v cizině podnikli něco, co vyvolá kontroverzi, protože podobné prvky dříve bývaly součástí základních her zdarma, když se odemkly třeba jako odměna po zdolání příběhu.

Pokud si chcete zahrát za zombíka, jinak nepřítele, a zároveň toužíte po krabicovce, musíte si teď na Amazonu pořídit speciální Zombie Edition. Ta stojí o devět britských liber více než běžná standardní verze hry (bez této vlastnosti), tedy zhruba o 350 korun. Rozdíl ceny u PS4 verze obou edic je o libru nižší.

"Staňte se Nočním lovcem a začněte lovit lidské přeživší. Jako ultimátní zombie predátor se můžete vloupat do snigleplayerových her cizích hráčů a přidat do jejich boje o přežití ještě více teroru," popisuje leták tuto dodatečně zpoplatněnou vlastnost Dying Light na Amazonu.

Tenhle už vloni ohlášený mód trochu připomíná Watch Dogs s hackováním do her ostatních živých lidí, avizovaným asymetrickým multiplayerem nemá daleko zase k Evolve. Když vaši kořist zabijete, budete moci jako zombík získat nadlidské schopnosti a být pro ostatní hráče opravdovou noční můrou.

UPDATE - Digitální PC verze na Steamu už má tento režim v sobě zahrnutý, ale také je dost drahá sama o sobě (50 eur). U krabicovky pro PC na Amazonu dělá rozdíl mezi standardní a Zombie edicí celkem 10 liber. V ČR má exkluzivitu na toto DLC s hraním za nočního lovce obchod JRC, ale přibaluje ho "zdarma" k základní hře za tisícovku (na Xzone bez tohoto módu je PC verze o stovku levnější za 899 Kč, zatímco konzolovky bez DLC zase naopak dražší).

UPDATE 2 - Obchod Xzone dodatečně přidal k Dying Light to DLC Be the Zombie a také zlevnil konzolové verze na 1549 Kč.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dying Light

PS4, Xbox One, PC

Awaiting cover image

Dying Light (cancelled)

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments